Advocatuur

In het belang van u en uw cliënt

Snel, goed en betrouwbaar. Dát is onze dienstverlening voor advocaten. Uw aangeleverde stukken worden altijd gecontroleerd op formele vereisten, snel betekend en per omgaand aan u geretourneerd.

Voor alle ambtshandelingen kunt u terecht bij dR&W. Snelle en accurate behandeling zijn bij ons gegarandeerd. Wij zijn ons namelijk terdege bewust van de belangen van u en uw cliënt.

Controle en advies

Om een exploot rechtsgeldig te kunnen betekenen, moet het álle benodigde formaliteiten bevatten. Daarom controleren wij al uw exploten op de wettelijke vereisten. Dit is een standaardservice. Indien er inhoudelijke correcties of aanvullingen nodig blijken, nemen wij direct contact met u op. Bij complexe conservatoire beslagen of executies kunt u ons ook altijd vooraf om advies vragen.

Vragen? Neem contact met ons op.

Landelijke dekking

Wij verzorgen exploten door heel Nederland en zelfs daarbuiten. U kunt dus altijd rekenen op hoogwaardige service, ongeacht de vestigingsplaats van uw kantoor en die van de ontvanger van de ambtshandeling.

Spoedeisende opdrachten

Ook voor al uw spoedopdrachten is dR&W uw betrouwbare partner. Vaste klanten van ons gerechtsdeurwaarderskantoor beschikken over het mobiele nummer van onze gerechtsdeurwaarders voor 24/7 bereikbaarheid.

Direct een opdracht indienen

Wij bieden u de mogelijkheid om op eenvoudige wijze direct uw opdracht digitaal bij ons aan te leveren. Gebruik daartoe het formulier hiernaast en verzend uw opdracht en bijlagen direct na uw invoer.

Stel een vraag

Alles onder één dak

Snel en accuraat

bij het incasseren van al uw vorderingen

Juridisch advies en persoonlijk maatwerk

van MKB tot overheidsinstanties

De enige gerechtsdeurwaarder in Heerhugowaard

Regionaal bekend, landelijk opererend!

Online dossier

24/7 inzicht in de status van uw zaak

De Ruijter & Willemsen

J. Duikerweg 15
1703 DH Heerhugowaard
Postbus 1102
1700 BC Heerhugowaard

Contactgegevens

Tel. 072-8510011
Fax. 072-8510020
info@drenw.nl

BTW: NL8205.19.182.B.01
KVK: 37149270

Privacyverklaring