Opdrachtgevers

‘Professionele partner in alle opzichten’

Hoe groot of klein uw vordering ook is, hoe goed of slecht de relatie met uw schuldenaar ook is, hij moet voldoen aan zijn betalingsverplichtingen. De specialisten van dR&W hebben alle bevoegdheden om het openstaande bedrag te incasseren. Zo snel en zorgvuldig mogelijk.

Wanneer u uw vordering uit handen geeft, is uw geduld echt op. dR&W begrijpt dat als geen ander. Wij zetten in op een zo snel mogelijke incasso, zonder daarbij uw relatie met uw klant uit het oog te verliezen.

Krachtig van a tot z

In overleg met u maken wij een adequaat plan van aanpak. Als incassobureau én gerechtsdeurwaarderskantoor zijn wij in staat uw belangen van begin tot eind optimaal te behartigen, van eerste aanmaning tot executoriale maatregelen.

Vragen? Neem contact met ons op.

Transparantie

dR&W staat voor doelgericht en open. Wij focussen ons op uw doel zonder onnodige (kostenverhogende) handelingen te verrichten. Hierin geven wij dan ook volledige transparantie.

Actieve houding

Ons kantoor is altijd bereikbaar voor vragen en advies. Dankzij maatwerk automatisering kunnen al onze medewerkers, inclusief juriste, snel en doeltreffend actie voor u ondernemen. Tijdens het traject heeft u bovendien 24/7 inlogmogelijkheid om de status te volgen. U kunt rekenen op een actieve houding en heldere communicatie. In alle opzichten een professionele partner!

Direct een opdracht indienen

Wij bieden u de mogelijkheid om op eenvoudige wijze direct uw opdracht digitaal bij ons aan te leveren. Gebruik daartoe het formulier hiernaast en verzend uw opdracht en bijlagen direct na uw invoer.

Stel een vraag

Alles onder één dak

Snel en accuraat

bij het incasseren van al uw vorderingen

Juridisch advies en persoonlijk maatwerk

van MKB tot overheidsinstanties

De enige gerechtsdeurwaarder in Heerhugowaard

Regionaal bekend, landelijk opererend!

Online dossier

24/7 inzicht in de status van uw zaak

De Ruijter & Willemsen

J. Duikerweg 15
1703 DH Heerhugowaard
Postbus 1102
1700 BC Heerhugowaard

Contactgegevens

Tel. 072-8510011
Fax. 072-8510020
info@drenw.nl

BTW: NL8205.19.182.B.01
KVK: 37149270

Privacyverklaring